Op basis van de huidige overheidsregels omtrent Covid-19 mag ik, mits in achtneming van de nodige maatregelen, één persoon ontvangen in mijn praktijk. Online begeleiding blijft ook mogelijk. Neem contact met me op voor meer info.

Bart Desmet
Vossestraat 13A
9890 Gavere
0495/66.53.65
bart@bartcoaching.be

BE0764.826.192

Bartcoaching is een handelsnaam van Ursus Turisticus CommV

Belfius  BE28 0689 3987 1120

 

Voor verdere informatie, of voor het maken van een afspraak kan je steeds via telefoon of email contact opnemen.
Vanaf uw eerste contact garandeert bartcoaching je volledige discretie. Bartcoaching volgt alle privacy regels zoals beschreven in de Europese AVG wetgeving.

 

Personal coaching

Het tarief voor een individueel gesprek bij bartcoaching bedraag 50€/uur en dient betaald te worden bij het beëindigen van elk gesprek.
Voor een gesprek buiten de coachingpraktijk van bartcoaching kan een verplaatsingsvergoeding gevraagd worden.

 

Relatiebegeleiding

Bij een relatiebegeleiding worden steeds eerst één à twee gesprekken individueel gepland om inzicht te krijgen in het persoonlijke verhaal van elke partner. Daarna hebben we in principe steeds gezamelijke gesprekken, tenzij er nood blijkt te zijn voor een extra individueel gesprek tussendoor.
Het tarief voor een individuele gesprek bedraagt 50€/uur, het tarief voor een gezamelijk gesprek bedraagt 75€/uur.

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

 

Loopbaancoaching

Bartcoaching is erkend en gecertificeerd Loopbaancoach in samenwerking met Het Coachingatelier, erkend door VDAB. Deze begeleiding van maximaal 7 uur kan betaald worden via het systeem van loopbaancheques. Voor meer informatie over de voorwaarden en de bestelling van loopbaancheques kan je terecht op de website van VDAB