Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is er voor iedereen die met vragen zit over zijn of haar loopbaan; niet zozeer omdat je een andere job wil, maar ook omdat je wil nagaan wat echt belangrijk voor je is in een job.

Loopbaanbegeleiding helpt je om terug fluitend naar je werk te gaan.

 

Bartcoaching is erkend en gecertificeerd loopbaancoach, in samenwerking met Het Coachingatelier, erkend door VDAB. Daardoor kan de loopbaancoaching betaald worden via het systeem van loopbaancheques. Je investeert €80 voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit traject €1100. M.a.w. een kleine investering voor een betere toekomst.

 

Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier leggen we de basis voor onze verdere samenwerking. We leren elkaar kennen, overlopen de aanpak en maken afspraken. Tevens maken we administratief alles in orde. Dan volgen 4 gesprekken van met in totaal 7 uur begeleiding, tijdens dewelke je begeleid wordt in het opstellen en bijsturen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Na de voltooiing van het traject heb je binnen het jaar nog het recht om via telefoon of mail eenmalig contact op te nemen met bartcoaching voor een korte nabespreking, om eventuele ervaringen, weerstanden, bedenkingen,... te bespreken .

Mocht de tijdsspanne van de loopbaancoaching onvoldoende zijn of mochten er tijdens het traject andere thema's aandienen die niet direct met je loopbaan te maken hebben, dan kan je met bartcoaching bespreken welk coaching- en/of opleidingstraject voor jou aangewezen is.

 

 

Zoals steeds garandeert bartcoaching 100% uw privacy.

Loopbaancoaching is een persoonlijk traject dat enkel beperkt gecommuniceerd wordt naar de VDAB als organisatie van de subsidiërende Vlaamse Overheid.  Verder is er naast jou en bartcoaching niemand die op de hoogte gebracht wordt van de inhoud van je traject, noch van het feit dat je voor een loopbaancoaching kiest.

Ook je eventuele huidige werkgever wordt hiervan niet op de hoogte gebracht. Indien je ervoor kiest om na een infosessie georganiseerd door de werkgever, beroepsorganisatie, vakbond,... te starten met een traject loopbaancoaching, zal deze ook niet op de hoogte gebracht worden van jou keuze om te starten met een loopbaancoachingstraject.

 

Aangezien het over een door de Vlaamse Overheid gesubsidieerde begeleiding gaat worden er via VDAB enkele voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor het verkrijgen van loopbaancheques.

Via onderstaande link kom je op de pagina van de VDAB website waar je alle uitleg voorwaarden en uitzonderingen kan terug vinden.

 
Heb je nog verdere vragen, of wil je een kennismakingsgesprek om te bekijken of je met een loopbaanbereiding wil starten, neem dan meteen contact met me op via onderstaand contactformulier.

 


de velden met een * zijn verplicht in te vullen

Alle contacten zullen discreet gebeuren met inachtneming van de privacy zoals hierboven beschreven.

Indien u een voorkeur heeft van tijdstip om gebeld te worden, gelieve dit dan te vermelden bij de opmerkingen.