Op basis van de huidige overheidsregels omtrent Covid-19 mag ik, mits in achtneming van de nodige maatregelen, één persoon ontvangen in mijn praktijk. Online begeleiding blijft ook mogelijk. Neem contact met me op voor meer info.

 

We zitten vaker met z'n allen in ons kot, en dat zet veel mensen aan het denken.

 

De Corona golven volgen elkaar op. Maatregelen worden versoepeld en terug verstrengd.

Leven, werken en vrije tijd passen zich ondertussen aan aan 'het nieuwe nu'.

Maar willen we dat alles terug hetzelfde is als voordien?

 

De voorbije maanden werd elk van ons geconfronteerd met een aantal gewoontes bij zichzelf en bij de ander waarvoor al zo lang geen tijd was om ze eens door te praten, maar die nu echt storend worden.

 

Sommige koppels werden 'horendol' van elkaar nu ze opeens de hele dag samen waren. Anderen willen die kinderen die ze zo graag zien onderhand 'achter het behang hangen'.

 

Nu we in een steeds wisselend werkritme zitten komt er ook daar van alles naar boven. Hoe wil ik leven en werken in deze nieuwe wereld? Wat wil ik anders doen, wat vind ik belangerijk en wat wil ik niet (meer)?

 

corona stress

 

Voor al deze vragen en bedenkingen kan je nog steeds bij mij terecht voor een coachinggesprek

Nu is het het moment!

De ratrace gaat onverminderd door. Het is een heuse puzzel tussen knuffelcontacten, vleeshonger, sociale contacten, werkdeadlines, inkomstenverlies, school organiseren, opvang, bubbels ...  

Nu is het het moment om te beslissen hoe je je nieuwe leven echt wil.

Nu, vooraleer je je hoofd verliest en 'moordscenarios' gaat bedenken.

 

Als de  regels van de overheid het toelaten mag ik je ontvangen in de coachingspraktijk, maar zolang we niet van het virus verlost zijn blijft online coachen ook mogelijk.

Op basis van de huidige overheidsregels omtrent Covid-19 mag ik, mits in achtneming van de nodige maatregelen, één persoon ontvangen in mijn praktijk.

In het geval van online begeleiding ga ik met jou in gesprek via videochat (Zoom of Skype, Messenger, Facetime,...) Als je daar niet in thuis bent help ik je graag om alles uit te leggen. Meestal hoef je niets te installeren.

Op die manier zitten we weliswaar niet fysiek samen, maar we kunnen elkaar toch spreken én zien, met een minimaal verlies aan non-verbale communicatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met een internetverbinding, en een plaats waar je ongestoord kan praten.

 

Ook de loopbaancoaching binnen het systeem van VDAB en met betaling via loopbaancheques blijft beschikbaar, en kan ook via videochat. Voor alle info over loopbaancoaching verwijs ik je graag naar de pagina hierover op deze website.

En neen, loopbaancoaching is er niet enkel voor wie een andere job wil. Dat kan een instap zijn, maar loopbaancoaching is er vooral voor mensen die met vragen zitten over hun loopbaan, over hun gevoel hierbij, over hun wensen voor de toekomst. Hoe ga ik terug fluitend naar mijn (thuis)werk?