We zaten met z'n allen in ons kot, en dat zette veel mensen aan het denken.

 

De lockdown wordt elke week verder versoepeld. Het leven komt stilaan terug in z'n plooi. Maar willen we dat alles terug hetzelfde is als voordien?

Iedereen werd geconfronteerd met een aantal gewoontes bij zichzelf en bij de ander waar al zo lang geen tijd voor was, maar die nu echt storend worden.

Sommige koppels werden 'horendol' van elkaar nu ze de hele dag samen waren. Anderen willen die kinderen die ze zo graag zien onderhand achter het behang hangen.

Nu we meer en meer turug in het werkritme zitten komt er ook daar van alles naar boven. Hoe wil ik werken na deze ophokplicht? Wat wil ik anders doen, wat vind ik belangerijk en wat wil ik niet (meer)?

 

corona stress

 

Voor al deze vragen en bedenkingen kan je nog steeds bij mij terecht voor een coachinggesprek

Nu is het het moment!

Nu, vooraleer de ratrace als vanouds terug doordraaft, en misschien nog drukker wordt doordat we alle achterstand qua feesten, sociale contacten, werkdeadlines, inkomstenverlies,... moeten inhalen. Nu, vooraleer je echt je hoofd verliest en 'moordscenarios' gaat bedenken.

 

Sinds de start van de exit-strategie van de overheid mag ik je terug ontvangen in de coachingspraktijk, maar ook online coachen blijft mogelijk. Dan ga ik met jou in gesprek via videochat (Zoom of Skype, Messenger, Facetime,...) Als je daar niet in thuis bent help ik je graag om alles uit te leggen. Meestal hoef je niets te installeren.

Op die manier zitten we weliswaar niet fysiek samen, maar we kunnen elkaar toch spreken én zien, met een minimaal verlies aan non-verbale communicatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met een internetverbinding, en een plaats waar je ongestoord kan praten.

 

Ook de loopbaancoaching binnen het systeem van VDAB en met betaling via loopbaancheques is terug volledig heropgestart. Voor alle info over loobbaancoaching zelf verwijs ik je graag naar de pagina hierover op deze website.

En neen, loopbaancoaching is er niet enkel voor wie een andere job wil. Dat kan een instap zijn, maar loopbaancoaching is er zeker ook voor mensen die met vragen zitten over hun loopbaan, over hun gevoel hierbij, over hun wensen voor de toekomst.